Σελίδες

19/10/07

Απολογισμός της συνάντησης GreenAttack Δυτ. Αθήνας

Την Κυριακή, 14 Οκτώβρη, έγινε η πρώτη σύσκεψη της GreenAttack Δυτικής Αθήνας. Ήμασταν περίπου 15 άτομα, οι περισσότεροι-ες από το Ίλιον. Συζητήσαμε για το πώς πάρθηκε η απόφαση να φτιαχτεί αυτή η οργάνωση, τι θέματα θέλουμε να παλέψουμε και μοιράστηκε σε όλους μας η διακήρυξη της G.A.
Όπως ήταν λογικό το πρώτο ζήτημα που τέθηκε, από τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας ήταν αυτό του περιβαλλοντικού πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με μια σοβαρή έρευνα για το θέμα. Φτιάχτηκε μια ομάδα ανθρώπων της περιοχής που θα διερευνήσει τα προβλήματα του πάρκου, ποιος φταίει και από ποιον πρέπει να απαιτήσουμε λύση. Επειδή όμως χρειάζεται μεγαλύτερη μαζικότητα και ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας για να μπορέσουμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα, συμφωνήσαμε να κάνουμε μια δεύτερη, πλατύτερη σύσκεψη της GreenAttack, σε εύλογο χρονικό διάστημα, ειδικά αφιερωμένη στο ζήτημα του πάρκου. Όσοι-ες θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή την εκστρατεία μας (αλλά και σε άλλες) ας επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο.

Γιώργος Κασαμπαλάκος

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν θέλετε να νάθετε και να ζυζητήσουμε για ενα θέμα που είναι κοντά σας τον Πευκώνα, δέστε το cite μας

www.a-po-drasi.gr

Eχει αρκετά θέματα και για το Πάρκο και πρέπει να έρθουμε σε επαφή

mail: a.po.drasi@gmail.com

Αλέκος Λύτρας

Unknown είπε...

να μάθετε και να συζητήσουμε...

to site μας...

Ο Δαίμων του πληκτρολογίου

ο ίδιος

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο, γειά
έχουμε παρακολουθήσει το site σας και το έντυπο σας και για τα δύο θέματα (Πάρκο, Πευκώνα) και συνολικά και θεωρούμε χρήσιμη την απόκτηση επαφής. Επίσης θα μας ήταν ευχάριστο αν μας ειδοποιούσατε στην επόμενη συζήτηση ή δράση για τον Πευκώνα.
Αφήνω και το τηλέφωνο μου 6972426166